Sunday, May 07, 2006

Niet af:(

Ik heb het kadootje niet af gekregen....maar:) eigenlijk is mijn moeder pas 9 mei jarig dus dat is wel een goede smoes om vandaag het kadootje niet te geven:p. De volgende deadline is dus dinsdag, maar die moet wel te halen zijn want het is nu bijna af.

Foto's van wat ik gisteren heb gedaan:


Totaalplaatje:
Op de foto is het niet zo goed te zien maar op de suikerpot zitten 'lazy daisies', dat zijn een soort bloembladvorm knoopjes. Deze heb ik gister voor het eerst gedaan. Dus dit werkje is wel leerzaam voor allemaal rare knoopjes;).

Wat ik vandaag heb gedaan (op het linkerplaatje zie je de lazy daisies iets duidelijker):


Totaalplaatje van waar ik nu ben:
Nu hoef ik alleen nog maar het bovenste plaatje en het huisje. Er is alleen 1 probleem met het bovenste plaatje: ik wou de hond veranderen in een kat, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan dus morgen maar even kijken of dat lukt.

Nog even een paar reacties op een paar draadjes in mijn naald;) (leuk dat jullie reageren trouwens!)

Matthias:
Ik heb de postbode nog niet omgelegd, maar ik ben er ook achter dat hij er niks aan kan doen dat mn pakketje nog niet geleverd is dus ik denk dat ik er bij nader inzien toch maar vanaf zie:p. Met de naaimachine ging het opzich wel goed en de appeltaart is erg lekker geworden:).

Nick:
Het bier heb ik al opgedronken, vandaar dat het niet meer in de koelkast staat:p. Prachtig meesterwerk vind ik wel iewat overdreven, hoe wil je mn tijger dalijk gaan noemen dan:p?

Nou, dit was deze post voor zover. Ik ga zo weer even de visite vervelen met mijn aanwezigheid;). Trouwens wel jammer dat er (voor zover ik gezien heb) geen smiley's zijn....

En als het goed is komt er morgen weer een update. Nieuwe deadline is dus dinsdag, maar daarna zijn jullie nog steeds van harte welkom op mijn blog! Want ik blijf natuurlijk borduren. Oja: er komt waarschijnlijk volgende week weer een spoedklus maar daar lezen jullie van zelf meer over...

4 comments:

Matje said...

Aaaah *geeft knuff*
Tis knap werk hoor :)
Je hebt niet stil gezeten ondanks de verleiding van de appeltaart;)
Je moeder zal erg blij ermee zijn.

Ohw heb jij ook al visite waar je bij Moet zijn?? me2, van me vader en broer ... Heb tot 12 uur gedaan alsof ik nog sliep maar daarna moest ik eraan geloven. Zo maar es proberen meid :D Wie weet kan je dan nog ff verder:)
Je leert wel steeds nieuwe knoopjes erbij, stel voor dat je ff met de Scouting gaat praten :P
Ben nieuwsgierig hoe de kat wordt.
Succes met de dealine!

Doei doei

nick said...

ahhaa! een nieuwe deadline! de race is nog niet verloren!


Hieeehaaaaa!!!!!
Put the pedal to the metal!and put the neadle through the...... neeeeee niet piemel.. ;-) auw! moet er niet aan denken,hahaha

9 mei. Ze zouden het een nationale feestdag moeten maken, want op die dag heb ik ook mijn rijbewijs gehaald! ja ja vanaf 9 mei 2000 is het aantal verkeersslachtoffers drastisch afgenomen. (niemand durfde meer de straat op ;-)

Maar hé dat projectje he wat er tussendoor komt? Is dat toevallig een opblaaskoe??? ik hoop het wel! :p ;-)

Valt me wel tegen dat je geen biertje hebt bewaard voor mij hoor. :p

En hoe we je 'tijgerwerkje' gaan noemen, daar bedenk ik wel wat op. Zorg eerst maar eens dat ie afkomt. :p

Vergeet je niet te updaten?

Toedeledokie!

Nick said...

Hé wat is dit nu???

Dat kan niet hè? dat kan niet???

Niet updaten op het momâh sûprè!!! (haags)

Je maakt ons nu wel heel erg nieuwschierig natuurlijk of het nou gelukt is...

3 2 1, 12 uur!!!

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria. In de gloria, in de gloria! Hieper de piep! Hoera! :D

Wedden dat ik al eerste een liedje voor je moeder zing! :p (tis maar goed dat ze het niet kan horen)

Hé maar uhm, als je morgen tijd hebt, gooi er dan maar weer een update tegenaan. Ik ben benieuwd.

doei!!

Anonymous said...

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]