Monday, June 30, 2008

Club begonnen

Ik ben een club begonnen, voor de Heaven and Earth Designs verslaafde onder ons!

http://hobby.clubs.nl/heavenandearthdesigns

Groetjes,
Mirjam

Sunday, June 29, 2008

Sal's

Ik was het niet van plan te gaan doen, want ik heb nog zoveel om te maken... Maar, ik ben er toch voor gezwicht... Ik heb me ingeschreven voor 3 SAL's (stitch-a-longs).

De eerste SAL is er eentje van het bulletin board van Heaven and Earth designs ( http://www.heavenandearthdesigns.com/ ) en heet de Tiny Treasures Tuesdays SAL. De bedoeling is dat je elke dinsdag aan een Tiny Treasure gaat werken. Ik heb dit patroon uitgekozen:

Daarnaast heb ik me aangemeld voor twee SAL fractals via de SAL borduurclub van Jacqueline ( http://www.clubs.nl/community/default.asp?clubid=365151 ). Bij deze SAL, krijg je een deel van het patroon. Zodra je hier klaar mee bent (de bedoeling is ongeveer binnen een maand), krijg je een wachtwoord waarmee je bij het volgende deel kan. Beide fractals zijn opgedeeld in 6 delen. Zo komen ze eruit te zien:Mirjam

Monday, June 23, 2008

Terug van weggeweest?

Een hele tijd geen update geplaatst. Dus nu maar weer een poging wagen om mijn blog weer bij te houden. En ik begin maar weer in het nederlands, is toch wat makkelijker.

Zal maar meteen een foto posten van waar ik momenteel mee bezig ben:


En zover ben ik:

En zoals gewoonlijk ben ik ook nog met 10 miljoen andere dingen bezig, hahaha. Maar daar laat ik te zijner tijd wel foto's van zien!